14.12.11

Menghitung Hari

Assalamulaikum, Hye uollss..


Actually saya tak berniat pun nak update blog. 

Tapi entah macam mana tangan nie menggatal  click New Post.

Hihi, So tumpang tengah rajin nie, saya nak update about mengitung hari .


Chewahh macam nak kahwin pulak kan (: 
Okay, saya kenal dengan dia since tahun nie lagi, cuma tunggu masa bila dia 

nak terima saya. 


 Actually dia nie banyak sangat orang suka dia.

Year by year, dia always ada banyak orang yang suka dengan dia.

Tak kurang ada jugak yang benci dengan dia. Tapi diorang tetap jugak kena


terima dia.

And haritu saya ada dapat satu text dari dia, dia cakap dia terima saya. 

Ouh !! Terharunya saya *tapi dalam hati takut* :') 


So, saya tanya dia tak kisah ke tinggalkan yang lain dan datang untuk saya? 


Dia jawab " Takpe, I tak kisah pun, diaorang lagi suka I tinggal diaorang lagi

adalah, so you jadi penganti baru ye sayang " *Syok sendiri* ;) 
 
On that time dalam hati saya pun saya rasa macam nak halau je dia. 

Taknak saya terima dia.Dia menakutkan saya. 

Tetapi, nak tak nak, saya tetap kena terima dia seadanya.


Dia ajak saya date bulan 12 tahun 2012 nanti. Ya Allah takutnya saya.


Kalau saya tak sedia, mungkin saya akan failed dalam hala tuju hidup saya.


Tapi takpe, saya akan try sedaya upaya saya. Next year kita date yer sayangs

=,=
And..And.. yang paling saya seronok sekali, kami dah buat perjanjian. 


Tahun 2013 kami akan break up.

Fuyoo.. macam buat kontrak berlakon pulak kan?? Hihi..


It's mean kami kapel setahun je, and saya mintak dia lepas saya tahun 2013. 



Sporting kan boyfie kami. Heh heh heh. #Kau hado??



Susah la nak cari macam dia yang sporting. 




Okay biar saya inroduce pasal dia :
Boyfriend saya SPM 2012,saya ade date dengan dia tahun depan. 
Saya kena dress up dengan ilmu kalau nak jumpe dia,kalau tak habis hidup saya.
# Yang penting tahun 2013 saya dah break up dengan dia.
See you SPM2012.
 

Tapi, lepas tahun 2013 saya dah break up dengan dia. Cuma tunggu surat cinta dari KPM (Kementerian Pelajaran Malaysia)
 Okay, That's all about my Boyfie. Harap dapat date dengan dia dengan hati yang tenang. 
Harap dapat dress up dengan dia dengan penuh ilmu di minda :) 
See you SPM 2012
Bye-Bye Form 4 (Zaman main-main)
Welcome Form 5 (Zaman serius-serius)
>_<
Muchos loves 
Nurammarlinanasir

2 comments:

cik bella said...

igt pkwe betoi2 ..haha

Nurammarlinanasir said...

Hehe.Ramai ingat boyfriend aku (: btw, thank you reading :D