19.4.12

Congrates!!!!!!

Assalamualaikum.. 
Okay firstly I would like to wish Congratulation to nurammarlina because she success to behave herself. Mesti ada yang tak faham kenapa aku perlu wish dekat diri aku. Kan?? Okaylah weyh. First.. Ingat senang ke nak deaktif akaun Facebook. SUSAH kowt! Hahaha.. That moment bila aku nak deactivate FB , berat sangat hati aku. Semua orang aku stalk taw.. Maklumlah. Aku dah nekad. Malas dah nak melayan FB. Bukan sebab nak SPM. Tapi entahlah, maybe sebab aku dah bosan kot. Ye lar, bagi aku lah kan... Sekali kita update status,then banyak gila orang LIKE.. lagi banyak kita nak update status.. Sampaikan nak pegi tandas pun nak kena bagi tahu ke? Come on lah.. Dah bosan melayan status orang yang suka promote diri sendiri and exactly yang status suka maki-maki orang lain.. Huh Tambah dosa saya saja -..-
Lagi pulak aku baru je buat Fail pasal Keburukkan Melayari Facebook. Tak kan aku nak guna lagi sedangkan aku tahu banyak keburukkan daripada kebaikkan.. Lagi pulak dunia aku sekarang dengan GAME ! Jyeah.. Aku gila main GAME sekarang ni. Even aku dah deactivate acc FB, aku still main game + Twitter. Hoho ~ Tak payah nak kutuk aku SEBAB aku update pasal ni. Masalahnya sekarang Kau sanggup? Ramai je yang aku dengar nak buat tapi tak buat jugak. Susah eyh? HAHAHAHA *GELAK JAHAT*  Yeah! That's what I feel on that moment :D 

 Bye-bye Facebook :')


1 comment:

DJ Faez Carsten said...

ingat kau sorang jew deactivate FB? puih !..pirraahhh..
hehe..