21.7.12

Ramadhan tiba :)

Assalamualaikum, hye semorang. : D
Ramadhan dah tiba, apa lagi jomlah kita beramai-ramai buat amal ibadat. Jangan ingat nak ke bazaar je :) Okay,nak cerita sikit, masa hari Jumaat bersamaan 30 Syaaban, saya keluar jenjalan. Di situ saya tengok ada penimbang berat badan. So dengan beraninya saya naik atas penimbang tu and masukkan duit syiling 20sen. Dan hasilnya telah keluar. Tadddaaaa...Berat saya ialah 4* something.. Eh? Harharhar. Just kidding, actually berat saya more than that. So saya taget puasa kali ni saya dapat menguruskan badan saya. I really hope that :') Btw camna nak kurus, masa first day puasa pung dah makan gila banyak.. Haihh.. Camno nak capai taget neh? Jangan-jangan berat saya semakin naik. Lalalalalala~ Tak pe lah, slow-slow lah kenn. Ni baru permulaan.. Ahaks. ye ye je aku cakap. Ouh, semalam kan saya kena BRAINWASH dengan kakak saya sebab saya tak study. Eh kesah pulak dia? Hahaha takpe lah, trimas sebab sedarkan saya. Yes, saya mengaku saya memang malas. Dan kata kakak saya "Weih, Semuanya dah terlambat. Habeh lah hang" ayat dia scary gila baq hang,, Saya tak tau motif dia saja nak menakutkan atau memang betul apa yang dia cakapkan. Masa sebelum nak melelapkan mata saya ada jugak fikir apa yang dia cakapkan. Oh yeah! Semua itu benar. Bukanlah hanya rekaan semata-mata. Ya Allah, what should I do? Dalam masa berapa bulan je tak sempat saya nak cover up semua topik form 4 :'( SEDIH sebelum bejuang. Huaaaa! Nak menangis. Saya takut, takut, dan semakin lama saya pulak yang menakutkan :| Ape pun tak boleh. :'| Takpelah, saya rasa sampai sini je entry saya. Saya nak study. Eh? Ye ye je, padahal bukak akaun twitter, bertweet. Entah hape-hape je saya ni kan. Well, melayu selalu cakap tak serupa bikin. Sekarang saya dah nampak kenyataannya >_<
Oh, Isnin ni saya ada July test. Pray for me. :)
Trimas. Wassalam.

1 comment:

DJ Faez Carsten said...

menjadi chubby adalah trend zaman sekarang :P...anyways, good luck on your July test..i will pray for you insyaallah :) and of course our public enemy SPM 0_0